Powered by JS Network Solutions
Tato webová stránka používá cookies
Používáním našich stránek vyjadřujete plný souhlas s použitím souborů Cookie. Některé soubory Cookie jsou nezbytné pro správnou funkci těchto webových stránek.
×

Dodavatel zařízení pro gastronomii a prádelny...

(+420) 603 491 169 Instagram Facebook

Kategorie produktů

Odběr novinek

Reference

reference img

Chladící zařízení, mrazáky a ledničky Retigo

Retigo je především dodavatel konvektomatů, avšak v nabídce má také holdomaty a šokové zchlazovače. Určitě Vás napadá otázka co je to holdomat. Příprava většího množství pokrmů není výhradně o samotném vaření, ale také o udržování pokrmů v ideální teplotě a dokonalé konečné kvalitě. Přesně k tomuto účelu slouží holdomat. Při teplotě 65 – 75°C dokážete za pomoci hold-o-matu udržovat nejrůznější druhy masa po dlouhou dobu teplé a připravené k okamžitému servírování. Zároveň mají holdomaty RETIGO v rukávu ještě další eso – umožňují pečení při nízké teplotě a dlouhém čase. Technikou pomalého pečení získáte perfektně propečené maso, které je křehké, chuťově dokonalé a na rozdíl od klasického pečení ztrácí minimum ze své původní váhy.

Další otázka je, co je to šokový zchlazovač a k čemu slouží. Čerstvost, vyvážená chuť a vizuální dokonalost jsou tím, co hosté nejvíce na podávaných pokrmech hodnotí a oceňují. Na prvním místě ale vždy stojí kvalita a hygienická bezpečnost pokrmu. Abyste mohli toto vše zaručit a zároveň bez náročného vaření uspokojit větší množství zákazníků, budete potřebovat profesionální šokový zchlazovač - šoker. Je to vhodné řešení pro systém odloženého výdeje jídel. Podle plánu se dopředu uvaří větší množství jídel, které se ihned po uvaření zchladí v šokovém zchlazovači a poté se skladuje dle potřeby až 5 dnů. Zchlazené jídlo se před podáváním průběžně regeneruje v regenerátoru nebo konvektomatu.

Materiály chladící zařízení Retigo ke stažení:

pdf Katalog-sokery-cz-final pdf skladacka-holdomat_cz_final-02-15