Prodej chladicí a mrazicí techniky Retigo
Retigo je především dodavatel konvektomatů, avšak v nabídce má také hold-o-maty a šokové zchlazovače. Určitě Vás napadá otázka co je to hold-o-mat. Příprava většího množství pokrmů není výhradně o samotném vaření, ale také o udržování pokrmů v ideální teplotě a dokonalé konečné kvalitě. Přesně k tomuto účelu slouží hold-o-mat. Při teplotě 65 – 75°C dokážete za pomoci hold-o-matu udržovat nejrůznější druhy masa po dlouhou dobu teplé a připravené k okamžitému servírování. Zároveň mají holdomaty RETIGO v rukávu ještě další eso – umožňují pečení při nízké teplotě a dlouhém čase. Technikou pomalého pečení získáte perfektně propečené maso, které je křehké, chuťově dokonalé a na rozdíl od klasického pečení ztrácí minimum ze své původní váhy.
Další otázka je, co je to šokový zchlazovač a k čemu slouží. Čerstvost, vyvážená chuť a vizuální dokonalost jsou tím, co hosté nejvíce na podávaných pokrmech hodnotí a oceňují. Na prvním místě ale vždy stojí kvalita a hygienická bezpečnost pokrmu. Abyste mohli toto vše zaručit a zároveň bez náročného vaření uspokojit větší množství zákazníků, budete potřebovat profesionální šokový zchlazovač - šoker. Je to vhodné řešení pro systém odloženého výdeje jídel. Podle plánu se dopředu uvaří větší množství jídel, které se ihned po uvaření zchladí v šokovém zchlazovači a poté se skladuje dle potřeby až 5 dnů. Zchlazené jídlo se před podáváním průběžně regeneruje v regenerátoru nebo konvektomatu.