Joomla Extensions

Dodavatel zařízení pro gastronomii a prádelny...

(+420) 604 520 579 (+420) 603 491 169  Instagram Facebook

Kategorie produktů

Odběr novinek

captcha 

Reference

Varné technologie profesionální gastronomie

                  Přestože moderní technologie před dvaceti léty vstoupily plnou silou i do gastronomie a velkokuchyní, sporák stále je jejím základem pro svou univerzálnost a snadné užívání. Dále do kategorie základních varných technologií patří varný kotel, smažicí (sklopná) pánev, velkokuchyňské fritézy, grily, pece, varné stoličky a další zařízení…

                  Ale ani sporák však zcela neodolal tlaku doby a najdeme ho dnes v mnoha obměněných nebo nových podobách: plynový (s výkonnými hořáky nebo tálový), elektrický klasický plotýnkový, sklokeramický, indukční…

                  Velkokuchyňské spotřebiče se vyrábějí jako samostatně stojící nebo pro sestavení do varných bloků, což je dnes běžnější.

Varné kotle

Používají se jako velkokapacitní zařízení pro přípravu většího množství jídla. Většinou se používají ve výrobnách, či školních jídelnách a větších stravovacích zařízeních.

Výklopné smažicí pánve

Výklopné smažící pánve se taktéž používají ve větších kuchyních, kde je kladen důraz na rychlost a množství přípravy potravin. Pánve jsou víceúčelové díky rozsahu teplot 100-310 supňů. Lze ji využít jako kotel, vodní lázeň či jako opékací plotnu